ukončit historii

Vstupenky na představení hraná v Brně

VSTUPENKY KOUPÍTE V SEKCI PROGRAM.

Vyberte titul, termín a klikněte na „VSTUPENKY“.


Předprodej vstupenek na brněnská představení Letních shakespearovských slavností 2018 začíná ve čtvrtek 10. května 2018 v 10 hodin na www.shakespeare.cz a na předprodejních místech Ticketportal.

Doprodej vstupenek na aktuální představení je možný vždy od 19.00 hodin ve večerní pokladně na hradě Špilberk (u vstupu na nádvoří). Při nákupu vstupenek ve večerní pokladně nelze platit platební kartou.

Začátky všech představení ve 20.30 hod.

Dovolujeme si upozornit, že představení se nikdy neruší předem.

Pravidla při rušení představení najdete ZDE.

Již zakoupené vstupenky nelze vyměnit, děkujeme za laskavé pochopení.

CENY VSTUPENEK BRNO

 Hrad Špilberk
1. zóna 790 Kč
2. zóna 640 Kč
3. zóna 480 Kč
4. zóna 350 Kč

 

HROMADNÉ OBJEDNÁVKY 

Při zájmu o větší množství vstupenek (25 ks a více) kontaktujte paní Janu Vallovou.

E-mail: janavall@seznam.cz
Telefon: +420 603 541 144

ORIENTAČNÍ PLÁNEK HLEDIŠTĚ

Orientační plánek hlediště Letních shakespearovských slavností Brno
 
 

POKLADNA HRAD ŠPILBERK


Hrad Špilberk, u vstupu na nádvoří

Špilberk 210/1, 662 24 Brno

Večerní pokladna na hradě Špilberk je otevřena pouze ve dnech, kdy se koná představení, vždy od 19.00 do 20.30 hodin. Při nákupu vstupenek ve večerní pokladně nelze platit platební kartou.

 

SLEVY

Dovolujeme si upozornit, že žádnou z níže uvedených slev nelze uplatnit v předprodeji sítě Ticketportal ani na jejích lokálních předprodejních místech. Slevy lze žádat pouze ve večerní pokladně na hradě Špilberk. Průkaz, na který využíváte slevu, prosím předložte při vstupu společně se vstupenkou.

Studenti

Studenti mohou po předložení indexu, tramvajenky nebo jiného průkazu prokazujícího jejich studium uplatnit následující slevu:

  • 25 % - zakoupit lze pouze v den představení od 19 h v pokladně na hradě Špilberku na jakýkoli termín představení
  • 50 % - zakoupit lze pouze v den představení od 19 h v pokladně na hradě Špilberku a v den, kdy se dané představení koná

ZTP a ZTP/P

Po předložení průkazu ZTP mají jeho držitelé nárok na uplatnění slevy 50 %. Vstupenku se slevou lze zakoupit pouze v den představení od 19 hodin v pokladně na hradě Špilberku na jakékoli představení.

Vozíčkáři a držitelé průkazu ZTP/P mají vstup zdarma, 1 osoba jako jejich doprovod platí vstupné ve výši 400 Kč. Návštěvu je vždy nutné domluvit předem ve spolupořadatelské agentuře LL media (paní Jana Andrášková, jandra@seznam.cz, +420 777 571 294), aby bylo zajištěno místo na kraji řady v přední části hlediště a mohla být vydána vstupenka. Vstupenky ZTP/P jsou k dispozici od 19 hodin v pokladně na hradě Špilberk.

 




PRAVIDLA POŘADATELE PŘI NEPŘÍZNIVÉM POČASÍ

Dovolujeme si upozornit, že představení se nikdy neruší předem. Informace o konání produkce při nepříznivém počasí obdržíte těsně před začátkem představení v místě konání představení na hradě Špilberk. 

  • Představení se předem neruší ani v případě negativní předpovědi počasí, o zrušení představení se rozhoduje nejdříve v době plánovaného začátku představení (obvykle 20.30 hodin).
  • Prší-li v době začátku představení, pořadatel si vyhrazuje právo začátek představení posunout.
  • Představení může začít i probíhat za nepříznivého počasí (např. v dešti), a to v případě, že je to divadelním souborem akceptováno.
  • Představení může být přerušeno (i opakovaně) a poté pokračovat.

ZRUŠENÍ PŘEDSTAVENÍ

  • Pokud je představení zrušeno do 60 minut po jeho začátku, vzniká nárok na vrácení vstupného.
  • Vrácení vstupného je možné až ode dne následujícího po dni, kdy bylo představení zrušeno, a to výhradně v místě, kde byla vstupenka zakoupena.
  • Pro vrácení peněz za vstupenky koupené prostřednictvím internetu je třeba kontaktovat síť Ticketportal. Pro vrácení peněz za vstupenky zakoupené na pokladně kontaktujte pořadatele na místě.
  • Pokud je představení zrušeno po více než 60 odehraných minutách (čistého času), nárok na vrácení peněz za vstupenky nevzniká.

DOPORUČENÍ

  • Po horkých letních dnech mohou následovat chladné letní večery, proto je dobré vzít si teplé oblečení a vhodnou obuv.
  • Během představení není možné používat deštníky, neboť omezují viditelnost. Z tohoto důvodu doporučujeme přinést si nepromokavou bundu či pláštěnku.
  • Na místě je možné zakoupit pláštěnky i deky.  


Velice děkujeme za pochopení.

AGENTURA SCHOK, spol. s r. o.
pořadatel Letních shakespearovských slavností

LL media, s. r. o.
spolupořadatel Letních shakespearovských slavností Brno

PPF - generální partner Letních shakespearovských slavností